Escapada al Mont Blanc. Chamonix. Annecy.
JUNY 2024


Del 03/06/2024 al 07/06/2024
5 dies
per persona 990 Últimes places lliures
  • Del 03/06/2024
    al 07/06/2024
  • 5 dies
  • Natura
  • Avió
  • Escapada
  • Ciutat amb encant

  • Vicent Climent

Descripció

Escapada al Mont Blanc. Chamonix. Annecy.

Vist des del cel els Alps són un continent complet. Aquesta mítica i sensacional cadena muntanyosa separa la península italiana de la resta d’Europa formant un arc des de la Riviera francesa fins a la península d'Ístria i més enllà. El viatge als Alps és un dels més satisfactoris que puguen haver-hi a Europa. Les muntanyes amb neus perpètues i el cim màxim de l'Europa -amb permís del caucàsic Elbrus- el Mont Blanc, són el decorat fastuós d'un viatge replet de sorpreses fantàstiques. En Fil-per-randa volem mostrar-vos els Alps en tot el seu esplendor al arribar el bon temps. Farem un Tour amb algunes de les vistes més impressionants d'Europa, pujant amb els telefèrics per gaudir còmodament del millor espectacle dels Alps. No oblidem la visita de la qual va ser capital de la Savoia: Annecy.

Inclou

  • Hotel i desdejuni
  • Assegurança de viatge
  • Vol directe des de València
  • 1 Mitja Pensió
  • Guia FPR
  • Chamonix Pass Telefèric

Opcions

  • Habitació individual + 195 €
  • Assegurança cancel·lació + 40 €

Guia

Ens acompanyarà:

Vicent Climent
Història de l'Art.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 990 € + 110 € de taxes


Programació

Dia 3 juny . Vol directe a Ginebra. Annecy.

Concentració a l'aeroport de Manises a les 07.30. Vol directe a Ginebra. Trasllat a Annecy. Aprofitarem la vesprada per descobrir la ciutat d’Annecy.  Anem en un passeig assaborint els principals indrets de la bella ciutat d'Annecy. Coneguda com la Venècia de la Savoia, el seu encant és a prova de dubtes. Trobarem entre d'altres església de Saint-François (S. XVII), església de Saint-Maurice amb un bell sostre colgant edificada al segle XV pels dominics, la catedral de Saint Pierre, el parc imperial,el palau de "l'Ille", etc. En acabar ens traslladarem al nostre hotel-spa a Chamonix.

 

4 juny. Chamonix-Mont-Blanc- La Mer De Glace.

Dominat pel Mont-Blanc, Chamonix, és un dels destins privilegiats dels turistes del món sencer. El motiu: trobar-se a la vall que és als peus del Mont-Blanc, amb els seus glacials i el conjunt del massís, que irradia tot l'esplendor dels Alps. La ciutat sempre animada és un dels llocs més cosmopolites del món. Des del nostre hotel en Chamonix anirem a peu a agafar el telefèric que ens portarà davant del Mont-Blanc, cim Europeu, que en uns minuts ens projectarà a un univers grandiós d'alta muntanya. Un "viatge" fascinant  que ens deixarà meravellats. El tren pintoresc del "Mer de Glace" permet a totes les persones, encara que no siguen alpinistes, accedir a un dels llocs més màgics al voltant del Mont-Blanc: Montenvers. Podrem vore al final del trajecte les agulles de Dru i de la Verte amb les "Grandes Jorasses". A la vesprada temps lliure per gaudir de l'ambient de Chamonix.

 

5 juny. Telefèrics  Dels Grands-Montets I El Brévent

Aquest segon dia agafarem dos altres telefèrics d'altura. El primer des del poble d'Argentiere, a vora de la frontera suïssa, on pujarem a les agulles dels Grans Montets. En arribar una taula d'orientació després dels 120 escalons per arribar-hi. A 3295 m el panorama és grandiós. La vista abraça el glacial de l'Argentière que està dominat per les agulles de Tour, de Chardonnet, i el Mont Dolent. Al sud podem vore la massa del Mont-Blanc i els pics de Chamonix, Mont-Maudit i l'agulla del Midí. Els dies més clars es pot distingir fins a Berna. A la vesprada el telefèric de Brevent, des del mateix Chamonix agafarem el telecabina de Planpraz després el telefèric. Des de dalt podrem vore tot elvessant francès del massís. En acabat temps lliure a Chamonix.

 

6 juny. Tramvia Del Mont-Blanc A Saint-Gervais.

En el segle XIX Saint-Gervais-les-Bains va assolir notorietat gràcies a les aigües termals de les que feia gal·la. El poble s'articula al voltant de la seua església i la gran quantitat de cases d'estil "art déco"Anirem per fer una altra excursió amb el tramvia del Mont-Blanc. Aquest tramvia elèctric ens portarà fins al coll de Voza a 1653 m. Les vistes, de nou, són grandioses, una excursió 1 hora anada i tornada ens portarà a la morrena del glacial de Bionnassay des del xalet-refugi. En acabat temps lliure.

 

7 juny. Vol Ginebra-València.

 

*Advertència als viatgers. A causa de la variabilitat de l'oratge a l'alta muntanya Fil-per-randa es reserva la possibilitat de canviar el programa respecte a la pujada en els telefèrics si considerem que no hi són les condicions meteorològiques apropiades per gaudir de l'espectacle. El nostre guia proposarà una nova excursió atenent aquest factor.*



Visitarem